Stand van zaken

02-11-2017
Stand van zaken

Op dit moment is er nog geen vergunning aangevraagd voor deze beoogde windmolens of een andere officiële procedure begonnen. Eerst willen wij - Annemarie en Bert Kristen - met mensen uit de omgeving in gesprek over ons idee voor Wind voor Buren.

Daarom hebben wij de afgelopen weken in persoonlijke gesprekken onze directe buren op de hoogte gebracht van ons idee en hen uitgenodigd om betrokken te zijn bij de uitvoering hiervan. 

Ook hebben wij brieven verstuurd naar de adressen binnen een straal van anderhalve kilometer rondom de beoogde locaties van de windmolens. Wij hebben de bewoners van deze adressen ook uitgenodigd om betrokken te zijn bij de uitvoering van ons idee en hen uitgenodigd voor een eerste bijeenkomst op 21 november om verder te praten over ons idee.

Verder hebben wij een brief gestuurd naar verschillende organisaties om ook hen op de hoogte te brengen van ons idee.

Zo hopen wij van zoveel mogelijk mensen in de omgeving te horen wat zij van ons idee vinden, hoe zij hier tegenaan kijken en of en hoe zij betrokken willen zijn bij het vervolg. Wij verwerken alle vragen, opmerkingen en suggesties en kijken dan hoe we verder gaan.

© Wind voor Buren