Eerste bijeenkomst participatieproces

27 augustus 2020 Matthijs Oppenhuizen

Op 19 augustus 2020 was de eerste bijeenkomst van het participatieproces. Deze werd gehouden in het Kulturhus in Borne. Hierbij werd zoveel als mogelijk rekening gehouden met de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Verslagen bijeenkomsten en andere stukken

Wel kwamen er vanuit de deelnemers aan de groep enkele adviezen met betrekking tot het coronavirus. Die proberen we voor de tweede bijeenkomst zoveel mogelijk door te voeren. Op onderstaande foto ziet u de zaalopstelling waarbij de aanwezigen op anderhalve meter afstand van elkaar konden zitten (tekst loopt door onder de foto).

participatieproces zaal

De procesbegeleiders maken een verslag van deze eerste bijeenkomst, net zoals zij dat van de volgende bijeenkomsten doen. Als dit verslag klaar is, zetten we dat op onze website en melden we via onze nieuwsbrief dat het verslag op de website staat.

Als initiatiefnemers moeten we informatie aanleveren voorafgaand aan bijeenkomst 2. Deze bijeenkomst wordt gehouden op 15 september 2020, wederom in het Kulturhus in Borne. Deze informatie plaatsen we, nadat deze is gedeeld met de deelnemers aan de groep, ook op de website en we melden het via onze nieuwsbrief als deze stukken op de website staan.
Zo zullen we dat voor alle verslagen en stukken doen. Klik hier voor de pagina waarop deze stukken komen te staan.

Publiek tijdens de bijeenkomsten

De bijeenkomsten zijn openbaar en geïnteresseerden kunnen deze volgen vanaf de publieke tribune. Aanmelden is hiervoor vanwege het coronavirus en de daardoor beperkte ruimte verplicht. Aanmelden hiervoor kan via info@windvoorburen.nl